Dla darczyńców

Poszukujemy osób którym nie jest obojętny los zwierząt. Jeśli chcesz i możesz pomóc zobacz menu po prawej JAK MOŻESZ POMÓC. Jeżeli chcesz pomóc w inny jeszcze sposób prosimy o kontakt (telefon albo email). Każda forma wsparcia pomoże uratować życie zwierząt, poprawić ich los.

Sponsorem czy darczyńcą Fundacji może zostać zarówno osoba prywatna jak i firma. Jeżeli chcesz dokonać darowizny anonimowo lub pod nickiem napisz to w tytule przelewu - np "Darowizna dla Fundacji - anonimowo" czy "Darowizna dla Fundacji - od xxx"). Darowizny można przekazywać na konto bankowe, przez sie pomaga.pl oraz PayPal. W przypadku większych kwot, możemy spisać umowę darowizny z określeniem sposobu wykorzystania darowizny.

FUNDACJA ZMIENMY ŚWIAT OTRZYMAŁA STATUS ORGANIZACJI POŻYTKU PUBLICZNEGO W 2004 ROKU. MOŻEMY PRZYJMOWAĆ WIĘC DAROWIZNY TAKŻE W FORMIE 1% PODATKU. Nasz nr KRS: 0000124918

Darowiznę na rzecz Fundacji można odliczyć od podatku.

Dowolnych wpłat na konto Fundacji można dokonywać wpisując w tytule płatności "Darowizna dla Fundacji". Pieniądze przeznaczane są na bieżące potrzeby Fundacji, jak zakup karmy, pokrycie kosztów leczenia, transportu zwierząt, środków weterynaryjnych, środków higienicznych, transporterków, utrzymanie zwierząt w domach tymczasowych, adaptacja pomieszczenia na hospicjum dla kotów (oraz kotów wymagających specjalnej troski) itp. Można przeznaczyć darowiznę na określony cel, fundacja przedstawi fakturę potwierdzającą wykorzystanie darowizny na wskazany cel.

W przypadku jakichkolwiek pytań lub uwag dotyczących wpłat prosimy o kontakt telefoniczny pod nr. 515 634 338 lub email: info@fundacjazmienmyswiat.tarnow.pl oraz zmienmyswiat@gmail.com